Standard

Standard – Emhætter med intern motor

Søger du en designet emhætte med intern motor? Så kan du vælge blandt alle Fjäråskupans modeller.

Vælger I en emhætte i standardudførelse fra Fjäråskupan, så betyder det, at I får et produkt, der er udstyret med en stærk, intern EC-motor.

Motoren er meget energibesparende, frem for alt ved de laveste hastigheder, men også ved højeste hastighed, hvor den leverer ca. 900 m3/t (ved normal installation). Den stærke motor sørger for, at der er ekstra at give af, når man skal lufte ud hurtigt. Motorgangen er meget lydsvag, især ved de laveste hastigheder, idet motoren ikke behøver arbejde lige så hårdt som en mindre motor havde været nødt til.

Elektronikken er desuden forberedt til et potentialfrit koblingsrelæ, som kan bruges til at sende signal til ejendommens FTX-anlæg. Når FTX-systemet modtager et signal, forstår det, at emhætten har sin ventilatormotor tændt. Fordi køkkenventilatoren suger luft ud, skabes der et undertryk i huset og så kan FTX-systemet kompensere for dette ved at øge indblæsningsluften og sænke dens udsugningsluft, mens køkkenblæseren er tændt. Dette hjælper med at ventilatoren ikke skal arbejde så hårdt unødigt.

En intern motor i en emhætte er beregnet til at skulle sluttes til sin egen ventilationskanal. Ventilationskanalens dimension bør være 160 mm (eller mere) for ikke at skabe unødigt modtryk for emhættens motor, frem for alt i tilfælde af lange og komplicerede rørtrækninger.

Nyhedsbrev

Følg os for inspiration, nyheder om produkter og meget mere.

Produktkatalog

Bestil eller læs vores produktguide her

Produktkatalog 2023 Bestil

Fjäråskupan logo

© 2024 Fjäråskupan

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse.

Lær mere